наклейка на водной основе с новогодними изображенриями

Наклейка новорічна Омела

Код продукту: 15766
Артикул: 1290
Залишок на складі: багато
12,70 ₴
0,30 €
0,32 $
4 купили

Кількість:

4 купили
Опис

наклейка на водной основе с новогодними изображенриями

Характеристика
Характеристика
Артикул 1290
Перегляди 1255
Розміри
Довжина 7.00
Ширина 4.00
Відгуків (0)

Виберіть відповідну
кількість зірок

Фото-відгук

Немає відгуків про цей товар.

Наклейка новорічна Омела - це відмінний декор для нігтів, який стане чудовим доповненням до святкового наряду. Ця наклейка зображує гілку омелі з традиційними новорічними кульками та міститься у комплекті з іншими декорами для нігтів.

Застосування наклейки дуже просте. Для цього необхідно очистити нігтьову пластину від жиру та нанести базовий лак. Потім треба взяти наклейку за край та видавити її на центр нігтя, послідовно стискуючи кінці до країв нігтя. Після цього потрібно прикласти твердий предмет до наклейки та добре притиснути.

Наклейки дуже зручні у використанні, оскільки вони не потребують особливих навичок та вмінь для їх застосування. Вони також дуже популярні серед жінок, що стежать за трендами та модою у світі нігтьового сервісу.

Таким чином, наклейка новорічна Омела - це не тільки простий і зручний декор, але й вишуканий елемент, який дозволяє виразити свою індивідуальність та стиль. Вона стане прекрасним доповненням до будь-якого образу на святкову вечірку, як у компанії друзів, так і у колі рідних та близьких людей.