Milliart Nails фольгированные слайдеры MN-FL-332

Код продукту: 15441
Залишок на складі: немає в наявності
27 купили
Характеристика
Характеристика
Розміри
Довжина 10.30
Ширина 5.30
Відгуків (0)

Виберіть відповідну
кількість зірок

Фото-відгук

Немає відгуків про цей товар.


Milliart Nails - це відомий бренд у світі нарощування нігтів та декору для них. Один з найпопулярніших видів декору - це фольгировані слайдери. У колекції Milliart Nails є безліч різних варіантів таких наклейок, серед яких виділяється модель MN-FL-332.

Ці наклейки мають маленький розмір, що дозволяє легко їх наносити на будь-який нігтьову пластину. Кожен елемент декору має чудові золоті та сріблясті переливи, що додають аристократизму та елегантності.

Перед тим, як наносити фольгирований слайдер, необхідно відполірувати поверхню нігтя та налити базового або топового покриття. Потім відірвіть наклейку та нанесіть її на пластину, притискаючи до неї пальцями. Після цього обов'язково нанесіть топове покриття для захисту декору та для створення гладкої поверхні нігтя.

Фольгировані слайдери Milliart Nails MN-FL-332 - це чудовий вибір для тих, хто хоче додати своїй манікюрній майстерності належної розкіші та ексклюзивності. За допомогою таких наклейок можна легко створити незвичайний та красивий дизайн на своїх нігтях.