Код товара Flowers F -04 F55

Гель лак Flowers Global Fashion, з ефектом розтікання (по мокрому), 8 мл 04

Код продукту: 2686
Залишок на складі: багато
71 ₴
1,65 €
1,80 $

Кількість:

Опис

Код товара Flowers F -04 F55

Характеристика
Характеристика
Перегляди 816
Кількість товарів в одній коробці 12
Номер полиці на склад F55
Номер кольору 04
Розміри
Довжина 2.00
Ширина 2.00
Висота 8.00
Об `єм 8.00
Відгуків (0)

Виберіть відповідну
кількість зірок

Фото-відгук

Немає відгуків про цей товар.

Відео-огляд товару:

Гель лак Flowers Global Fashion – ваша захоплення!

Довгоочікуваний гель лак Flowers Global Fashion з ефектом розтікання (по мокрому) з діаметром 8 мл 04 незабаром з'явиться в продажу. Цей продукт здатен змінити ваше бачення світу манікюру та допоможе зберегти ваші нігті здоровими та красивими протягом тривалого періоду часу.

Ця новинка займає особливе місце у лінійці продуктів компанії Flowers Global Fashion. Цей гель лак має особливості, які не приховаються об'єктивам – ефект розтікання, що створює чудовий контраст, та стійкість, яка дозволяє довго насолоджуватися красою манікюру.

Однак це не єдина перевага Flowers Global Fashion. Комплекс вітамінів, які містяться в складі гелю лаку, допомагає зміцнити нігті та запобігти їх руйнуванню. Також, цей гель лак легко знімається з нігтьової пластини, не залишаючи липкого сліду, тому є зручним в експлуатації та не шкодить нігтям.

Застосування Flowers Global Fashion безпечно та легко для будь-якої жінки. Невеликий розмір флакона дозволяє брати його з собою на відпочинок або в поїздки, щоб залишатися на висоті завжди.

Остаточний висновок наступний – придбати гель лак Flowers Global Fashion, з ефектом розтікання (по мокрому), 8 мл 04 – значить дарувати собі та своїм нігтям рівень класної і гармонійної майстерності, який ви заслуговуєте.