Код товара Flowers F-02 F55

Гель лак Flowers Global Fashion, з ефектом розтікання (по мокрому), 8 мл 02

Код продукту: 2675
Залишок на складі: багато
57 ₴
1,32 €
1,45 $
4 купили

Кількість:

4 купили
Опис

Код товара Flowers F-02 F55

Характеристика
Характеристика
Перегляди 1524
Кількість товарів в одній коробці 12
Номер полиці на склад F55
Номер кольору 02
Розміри
Довжина 2.00
Ширина 2.00
Висота 8.50
Об `єм 8.00
Відгуків (0)

Виберіть відповідну
кількість зірок

Фото-відгук

Немає відгуків про цей товар.

Відео-огляд товару:
Сьогодні на ринку краси поширенням набуває новий тренд - нарощування нігтів за допомогою гель-лаку з ефектом розтікання. Одним з таких новинок є гель лак Flowers Global Fashion з ефектом розтікання (по мокрому) об’ємом 8 мл відомого косметичного бренду. 

Гель лак Flowers Global Fashion має багатьох шанувальників серед пересічних користувачок і професійних майстринь. Він яскравий, блискучий і безвідмовний у використанні. Гель-лак, відтінок 02, має неповторний ефект розтікання, який надає нігтям незабутнього вигляду.

Основна перевага гель лаку Flowers Global Fashion з ефектом розтікання за рахунок його особливостей складу, що дозволяє йому дивовижно швидко і якісно зафіксуватися на нігтях. Швидке висихання не впливає на якість фарбування, дозволяючи без проблем моделювати і змінювати форму нігтів, що зручно для професійних майстринь. 

Гель-лак з ефектом розтікання, відтінок 02, є легким за текстурою. Він рівномірно лягає на нігті, не утворюючи бульбашок і не утяжуючи нігтів. Ефект розтікання додає нігтям оригінальності і ексклюзивності. 

У кінцевому результаті гель-лак з ефектом розтікання, відтінок 02, створює ефектну глянцеву поверхню, яка зберігається на протязі тривалого часу. Ефект зберігається і після певного періоду часу після нанесення. 

Таким чином, гель-лак Flowers Global Fashion з ефектом розтікання, відтінок 02, не тільки дозволяє змінити форму й оригінально оформити нігті, але і захищає їх від механічних пошкоджень і подовжує відчуття свіжості та краси. Будьте незабутні з гель-лаком Flowers Global Fashion!