Код товара Flowers F -06 F55

Гель лак Flowers Global Fashion, з ефектом розтікання (по мокрому), 8 мл 06

Код продукту: 2672
Залишок на складі: немає в наявності
71 ₴
1,65 €
1,78 $
1 купили
1 купили
Опис

Код товара Flowers F -06 F55

Характеристика
Характеристика
Перегляди 1311
Кількість товарів в одній коробці 12
Номер полиці на склад F55
Номер кольору 06
Розміри
Довжина 2.00
Ширина 2.00
Висота 8.50
Об `єм 8.00
Відгуків (0)

Виберіть відповідну
кількість зірок

Фото-відгук

Немає відгуків про цей товар.

Гель лак Flowers Global Fashion - це ідеальний вибір для створення яскравого та ефектного манікюру. Цей продукт відмінно підійде для нарощування нігтів та для нанесення на натуральні нігті. 

Один з найбільших плюсів цього гель лаку - це його ефект розтікання по мокрому. Це означає, що коли ви наносите лак на нігті, він створює рельєфні риски, що розтікаються майже негайно, ця особливість надає манікюру вишуканий та стильний вигляд.

Гель лак Flowers Global Fashion виготовлений на високоякісних компонентах, що забезпечує його довговічність. Колір гель лаку дуже насичений та яскравий, що підійде для створення незабутнього образу. 

У комплекті з гель лаком йде щітка спеціальної форми для зручного нанесення на нігті. Обсяг гель лаку становить 8 мл, що дозволяє довго носити красивий манікюр без пошкоджень.

Завдяки своїм властивостям та стильному вигляду, Гель лак Flowers Global Fashion стане незамінним доповненням до вашого манікюру. Обирайте цей гель лак та насолоджуйтеся своїм неперевершеним образом.