Декор для нігтів, форма квітка, 6 кольорів

Код продукту: 15149
Залишок на складі: багато
65 ₴
1,51 €
1,63 $
5 купили

Кількість:

5 купили
Характеристика
Характеристика
Перегляди 1340
Розміри
Довжина 12.50
Ширина 9.00
Висота 2.00
Відгуків (0)

Виберіть відповідну
кількість зірок

Фото-відгук

Немає відгуків про цей товар.

Декор для нігтів - це чудовий спосіб прикрасити свої нігті та додати до свого образу яскравості. Одним з найпопулярніших видів декору для нігтів є декор у формі квітки.

Форма квітки на нігтях дуже ефектна та незвичайна. Вона надає нігтям ніжності та жіночності, а також доповнює образ, роблячи його більш запам'ятовуваним.

На сьогоднішній день ви можете знайти багато різних варіантів декору у формі квітки для нігтів. Одним з найпопулярніших є декор в наборі, який складається з шести кольорів.

Кожен колір в такому наборі має своє призначення. Наприклад, рожевий та фіолетовий - для створення ніжного та романтичного образу, а червоний та оранжевий - для створення яскравого та сексуального образу.

Для того, щоб створити декор у формі квітки на нігтях, вам потрібно мати набір інструментів та лаків для декорування нігтів. Більшість наборів, які ви можете придбати, містять все необхідне для створення декору у формі квітки на нігтях.

Декор для нігтів - це не тільки ефектна прикраса, але й можливість виразити власний стиль та індивідуальність. Створіть свій унікальний образ за допомогою декору у формі квітки на нігтях та блискучих лаків для нігтів і порадуйте себе та оточуючих новим стильним образом!