Декор для нігтів, каміфубіки, 6 кольорів

Код продукту: 15113
Залишок на складі: багато
65 ₴
1,51 €
1,63 $
2 купили

Кількість:

2 купили
Характеристика
Характеристика
Перегляди 1263
Розміри
Довжина 12.50
Ширина 9.50
Висота 2.00
Відгуків (0)

Виберіть відповідну
кількість зірок

Фото-відгук

Немає відгуків про цей товар.

Декор для нігтів є важливою частиною у догляді за руками та нігтями. Він допомагає надати нігтям більш привабливий вигляд та підкреслити вашу індивідуальність. Одним з видів декору для нігтів є каміфубіки.

Каміфубіки - це маленькі кристалики, які можна причіплювати на нігті. Вони поєднують в собі блиск і красу, що робить ваші нігті справжнім шедевром. Каміфубіки можна приклеювати як на всі нігті, так і лише на окремі. Їх можна використовувати як додатковий елемент для декорування нігтів, а також як самостійний вид декору.

Завдяки різним формам, кольорам та розмірам каміфубіків, можна створювати щось унікальне для кожної людини. В наш час, є можливість придбання набору з 6 кольорами каміфубіків відомого бренду. В такому наборі будуть представлені каміфубіки в різних кольорах, розмірах та формах. Це дозволить вам експериментувати, створювати нові образи та стилі.

Набір каміфубіків є дуже зручним, оскільки він містить все необхідне для створення неймовірного дизайну нігтів. Крім каміфубіків, в комплект входять клей та інструмент для приклеювання каміфубіків на нігті. Це означає, що з набором ви зможете створити прекрасний дизайн нігтів, навіть якщо ви початківець у цьому ділі.

Таким чином, декор для нігтів у формі каміфубіків є важливою частиною у підтримці красивого вигляду нігтів та допомагає надати їм індивідуальність. Набір каміфубіків з 6 кольорами є оптимальною ідеєю для тих, хто тільки починає вивчати цей вид декору та хоче експериментувати. Отже, не вагайтеся та створюйте свій власний, неповторний образ!