Декор для нігтів (літери), 6 кольорів

Код продукту: 15107
Залишок на складі: багато
65 ₴
1,52 €
1,64 $
3 купили

Кількість:

3 купили
Характеристика
Характеристика
Перегляди 1341
Розміри
Довжина 12.50
Ширина 9.50
Висота 2.00
Відгуків (0)

Виберіть відповідну
кількість зірок

Фото-відгук

Немає відгуків про цей товар.

Декор для нігтів - це не просто малювання, а справжнє мистецтво. Сьогодні вже існує величезний вибір різних декоративних елементів для нігтів, серед яких особливе місце займають літери та цифри. Це новий тренд, який захопив не тільки звичайних майстрів манікюру, а й зірок шоу-бізнесу.

Літери та цифри на нігтях - це не тільки стильно, але й дуже зручно. Це може бути прізвище, ім'я або щось особливо важливе для вас, що підкреслює вашу індивідуальність та оригінальність. Крім того, літери та цифри гармонійно поєднуються з різними кольорами лаку та іншими деталями декору.

Одним з найпопулярніших варіантів декора з літерами є мікро-літери, які виготовляються з дрібних кристалів або інших декоративних елементів. Вони дуже ефектні та гарно виглядають на нігтях. Літери можуть мати різне розташування на пазурах, наприклад, можуть бути розташовані у вигляді надпису на кінчиках пальців або на одному з нігтів.

Щодо кольорів для такого декору на нігтях, то варіанти є безмежні. Зазвичай для декору з літер та цифр використовуються нейтральні та яскраві кольори. Наприклад, ваші ініціали можуть бути виконані на білому, чорному, червоному або золотому лаку. Також популярними кольорами для декору з літерами є кораловий, рожевий, бірюзовий, фіолетовий та інші.

Останнім часом на піку популярності - декор в наборі. Такий декор містить у собі різні елементи - стрази, камені, літери, цифри тощо. До такого декору можна підібрати лаки будь-яких кольорів. Він дозволяє втілювати в життя багато різних ідей та створювати унікальні манікюри власними руками.

У кінці свого відкриття його ж подруга в мережі показала ексклюзивний манікюр з золотими мікро-літерами на чорному лаку – це було не просто стильно, а дуже ефектно. Приєднуйтесь до нового тренду та робіть стильний декор літерами на своїх нігтях!