Декор для нігтів, загострений овал, 12 кольорів

Код продукту: 15094
Залишок на складі: багато
65 ₴
1,51 €
1,63 $
3 купили

Кількість:

3 купили
Характеристика
Характеристика
Перегляди 1284
Розміри
Довжина 11.50
Ширина 9.00
Висота 1.50
Відгуків (0)

Виберіть відповідну
кількість зірок

Фото-відгук

Немає відгуків про цей товар.

Декор для нігтів: загострений овал і 12 кольорів

Красиві нігті важливі для кожної жінки. А щоб нігті завжди виглядали на висоті, необхідно не лише правильно доглядати за ними, але й прикрасити декором. Сьогодні ми розкажемо про декор для нігтів, який має форму загостреного овалу та пропонується у 12 різних кольорах.

Форма загостреного овалу дозволяє візуально продовжувати пальці і надає руці ізящний вигляд. Для створення такої форми необхідно звернутися до майстрині з нарощування нігтів або домашньої процедури за допомогою спеціального інструменту.

А що стосується кольорів декору для нігтів, то тут можна обрати будь-який з 12-ти доступних варіантів. Зокрема, якщо ви шукаєте класику, то радимо обрати чорний, білий, червоний або яскраво-червоний відтінок. Для тих, хто любить яскраві кольори, підійдуть синій, зелений, фіолетовий, рожевий та багато інших варіантів.

Декор для нігтів може мати різні форми і візерунки. Зазвичай це камінці, стрази, пайєти, лаковані кружечки або мікрокружечки. Головне – не перебірати з декором, щоб нігті не виглядали перенавантаженою.

Отже, якщо ви хочете, щоб ваші нігті привертали увагу, оберіть для них декор загостреного овалу в одному з 12-ти кольорів. Але не забувайте, що головне – це залишатися в міру сміливою і натхненною, тоді результат буде на 100% вдалим!