Наклейки на водяній основі Пір'я BOP220-BOP223

Код продукту: 15022
Залишок на складі: багато
20 ₴
0,46 €
0,50 $
1 купили

Кількість:

1 купили
Характеристика
Характеристика
Перегляди 1260
Відгуків (0)

Виберіть відповідну
кількість зірок

Фото-відгук

Немає відгуків про цей товар.

Наклейки на водяній основі Пір'я BOP220-BOP223 - новинка у світі манікюру. Ці наклейки стануть чудовою прикрасою для будь-якого нігтя, створять неповторний образ і прикрасять ваші руки. 

Особливістю цих наклейок є те, що вони виготовлені на водяній основі. Це означає, що вони дуже легко приклеюються на нігтьову пластину, не залишаючи слідів клею. Також їх легко видаляти, не залишаючи будь-яких слідів на нігтях. 

Наклейки Пір'я BOP220-BOP223 мають безліч різноманітних дизайнів, що дозволяє підібрати їх для будь-якого настрою чи події. Наприклад, серія BOP220 містить наклейки з зображеннями пір'їн, а серія BOP223 - зі зображеннями листя та квітів. 

Їх використання не потребує спеціального досвіду чи допомоги з боку професіоналів. Для нанесення наклейки достатньо зняти захисний плівку, нанести на нігтьову пластину та злегка натиснути. Або ж, якщо ви бажаєте створити щось більш складне, використовуйте кольорові комбінації, градієнти і трафарети, щоб створити унікальний дизайн. 

Створіть свій власний унікальний манікюр за допомогою наклейок на водяній основі Пір'я BOP220-BOP223. Ці наклейки стануть чудовою прикрасою ваших нігтів і точно не залишать байдужими близьких і знайомих. Зробіть свої руки неповторними за допомогою цих наклейок.