Наклейка для нігтів, готовий манікюр Nail Patch french manucure 4 французький манікюр

Код продукту: 14988
Залишок на складі: багато
12 ₴
0,28 €
0,30 $
1 купили

Кількість:

1 купили
Характеристика
Характеристика
Перегляди 1309
Розміри
Довжина 14.50
Ширина 7.00
Висота 0.10
Відгуків (0)

Виберіть відповідну
кількість зірок

Фото-відгук

Немає відгуків про цей товар.

Щоб зробити бездоганний манікюр, необхідно багато часу і терпіння. Але що, якщо ми скажемо, що можна додати до свого арсеналу засобів один чудовий деталь, яка зможе зробити ваші нігті перфектними за кілька хвилин? Ми говоримо про наклейки для нігтів, а саме про готовий манікюр з французьким манікюром - Nail Patch french manucure 4.

Ця наклейка для нігтів створена спеціально для тих, хто хоче виглядати стильно, але не має багато часу на процедуру манікюру. Готовий манікюр задуманий таким чином, щоб можна було зробити ідеальну французьку манікюру, не відвідуючи салон краси.

Як це працює? У комплекті є 24 наклейки, які різні за розміром, що дозволяє підібрати оптимальний варіант для кожного нігтя. Наклейки містять дві основні складові: основу з липучкою та верхній шар з білою смужкою, що імітує білий край на французькому манікюрі.

Нанесення наклейок для нігтів дуже просте. До початку процедури необхідно відчистити нігті від жиру і лаку, потім вибрати найбільш підходящий розмір наклейки для кожного нігтя і приклеїти її до основи. Далі на наклейку треба накласти верхній шар, який імітує білий край. Після цього детально простежуємо, щоб наклейки були рівні та не зачіпали будь-якої частини шкіри пальців.

Готовий манікюр з французьким манікюром - Nail Patch french manucure 4 - дозволяє вам зробити ідеальну французьку манікюру у будь-який момент, не витрачаючи багато часу і грошей на процедуру в салоні краси. Цей додаток до вашого арсеналу засобів для догляду за нігтями зробить вас справжньою красунею без зайвих зусиль!