Наклейка для нігтів, готовий манікюр Nail Patch french manucure 3

Код продукту: 14973
Залишок на складі: багато
12 ₴
0,28 €
0,30 $
3 купили

Кількість:

3 купили
Характеристика
Характеристика
Перегляди 1320
Розміри
Довжина 14.50
Ширина 7.00
Висота 0.10
Відгуків (0)

Виберіть відповідну
кількість зірок

Фото-відгук

Немає відгуків про цей товар.

Наклейки для нігтів є прекрасним рішенням для тих, хто хоче отримати насичений декор для манікюру, не зважаючи на те, що не має багато часу на проведення процедури. Якісні наклейки дозволяють легко відтворити візуальний ефект ручної проробки.

Одним з найпопулярніших видів наклейок є готовий манікюр. Серед них є особливо популярна лінійка Nail Patch french manucure 3. Ці наклейки забезпечують прекрасний альтернативний вигляд класичному французькому манікюру. 

Nail Patch french manucure 3 містить в собі набір з 12 наклейок для нігтів різних розмірів, що відповідають формі нігтів різних розмірів і типу обрізаній до круглої. Висока якість матеріалу обеспечує довге зняття наклейок без пошкодження нігтьової пластини.

Ці наклейки легко застосовувати. Спочатку, на передбаченому для цього місці потрібно відкрити пакетик і обрізати наклейки в форму нігтів. Потім, насичення кольору і глибокий ефект другого тону допоможе за кілька хвилин отримати легко і швидко виконаний манікюр. 

Nail Patch french manucure 3 - це ідеальний вибір для тих, хто не має можливості зробити класичний французький манікюр з допомогою лаків, або не має часу проводити процедуру манікюру в салоні краси. Такі наклейки підкреслять стильність в повсякденному вбранні або в підготовці до святкових заходів. 

Отримавши в подарунок Nail Patch french manucure 3, ви не залишитеся байдужим до нього. Вирушайте на зустріч своєму самому модному манікюру просто зараз!