Наклейка для нігтів, готовий манікюр JYH-048

Код продукту: 14957
Залишок на складі: багато
12 ₴
0,28 €
0,30 $
1 купили

Кількість:

1 купили
Характеристика
Характеристика
Перегляди 1230
Відгуків (0)

Виберіть відповідну
кількість зірок

Фото-відгук

Немає відгуків про цей товар.

В сучасному світі догляд за власним виглядом грає важливу роль. І однією з найуживаніших процедур, яка допомагає підкреслити красу жіночої руки є манікюр. Зараз варіантів манікюру багато, одним з яких є готовий манікюр з наклейкою на нігті. 

Наклейки для нігтів - це новітній тренд в світі манікюру. В даному випадку мова йде про наклейки JYH-048. Вони зроблені з високоякісної вінілової плівки, яка завдяки своїм властивостям тримається на нігтях довгий час. Такі наклейки легко наносяться, не вимагають спеціальних навичок у манікюрі. Все, що потрібно зробити - це відліпити наклейку з основи і приклеїти на нігтьову пластину, попередньо ретельно викладаючи і відшліфовуючи поверхню нігтів.

Готовий манікюр з наклейками дозволяє прикрасити нігті в яскравих кольорах, з різними орнаментами, малюнками та іншими елементами декору. За допомогою таких наклейок можна за кілька хвилин створити оригінальний образ, який сподобається не тільки самій господині, а й її оточенню.

Отже, готовий манікюр з наклейками JYH-048 - це зручне та швидке рішення для тих, хто хоче надати своїм нігтям ексклюзивний вигляд. З наклейками ви зможете зманікюрувати нігті у будь-який момент, не втрачаючи часу на візит в салон. Відтепер, ваші руки будуть надзвичайно привабливими та доглянутими.