Наклейка для нігтів, готовий манікюр KG-24

Код продукту: 14953
Залишок на складі: багато
12 ₴
0,28 €
0,30 $
1 купили

Кількість:

1 купили
Характеристика
Характеристика
Перегляди 1229
Відгуків (0)

Виберіть відповідну
кількість зірок

Фото-відгук

Немає відгуків про цей товар.


Наклейки для нігтів і готовий манікюр KG-24: ідеальне рішення для підкреслення краси нігтів

Догляд за нігтями - це важлива складова догляду за виглядом рук. Прекрасні нігті підкреслюють жіночність і додають впевненості. На допомогу приходять наклейки для нігтів та готовий манікюр KG-24. 

Наклейки для нігтів - це простий і швидкий спосіб створення ідеального манікюру у будь-який момент. Вони виготовляються з високоякісних матеріалів, які не пошкоджують нігті та не викликають алергічних реакцій. Доступні у різних варіаціях із різноманітним дизайном і кольорами.

Готовий манікюр KG-24 - це набір, який допоможе створити ідеальний манікюр в домашніх умовах, якщо немає часу чи можливості відвідати салон краси. В наборі міститься все необхідне для створення прекрасного манікюру, включаючи наклейки для нігтів, лак для нігтів, різні інструменти та все інше, що знадобиться.

Готовий манікюр KG-24 та наклейки для нігтів наповнюють ваші нігті елегантністю та стилем, та здатні заощадити час і зусилля при створенні ідеального манікюру. Насолоджуйтеся життям, не витрачаючи багато часу на догляд за нігтями!