Наклейки для нігтів YK-069

Код продукту: 14924
Залишок на складі: багато
9,40 ₴
0,22 €
0,24 $
1 купили

Кількість:

1 купили
Характеристика
Характеристика
Перегляди 1231
Відгуків (0)

Виберіть відповідну
кількість зірок

Фото-відгук

Немає відгуків про цей товар.


Наклейки для нігтів YK-069 - чудове рішення для тих, хто любить дбати про своє зовнішнє оформлення, але не має багато часу на проведення докладного манікюру. Ці наклейки дозволяють створити оригінальний дизайн нігтів всього за кілька хвилин.

Такі наклейки містять багато різних елементів декору - квіти, смужки, геометричні фігури тощо. Їх можна використовувати як окремо, так і в комбінації з іншими декоративними елементами. Вони підходять для будь-якого типу нігтів і створюють красивий і ефектний дизайн.

Щоб застосувати наклейки, потрібно насамперед добре відмити руки та обрізати нігті. Потім треба обрізати декор відповідно до розміру нігтя і наклеїти його на підготовлену поверхню. За допомогою маленької лопатки можна вирівняти наклейку і згладити повітряні бульбашки. Також можна використовувати спеціальний топ для фіксації декору.

Особливо приємна особливість цієї колекції - те, що наклейки є дуже міцними і зносостійкими. Вони можуть протриматися на нігтях до двох тижнів, що дозволить насолоджуватися новим дизайном якомога довше.

Отже, якщо ви хочете створити красивий манікюр у стилі нейл-арт за кілька хвилин - наклейки для нігтів YK-069 - це саме те, що вам потрібно. Придбайте їх вже сьогодні і насолоджуйтеся яскравими та оригінальними нігтями.