Наклейки на водній основі "Смурфики Вінні Міккі" 1545-1556

Код продукту: 14891
Залишок на складі: багато
31 ₴
0,72 €
0,79 $
2 купили

Кількість:

2 купили
Характеристика
Характеристика
Перегляди 1355
Відгуків (0)

Виберіть відповідну
кількість зірок

Фото-відгук

Немає відгуків про цей товар.


Наклейки для нігтів - це прекрасний спосіб прикрасити свої руки. Сьогодні ми поговоримо про наклейки на водній основі з мотивами улюблених мультяшних героїв.

Наклейки "Смурфики Вінні Міккі" 1545-1556 - це прекрасний варіант для дівчаток, які люблять классіку та улюбленого мультяшного персонажа. Дані наклейки мають водну основу, тому застосування не займе багато часу та зусиль. Просто занурте наклейки в воду, дочекайтеся декількох секунд і аккуратно викладіть їх на поверхні своїх нігтів. Потім нанесіть лак на верх, та насолоджуйтесь прекрасним дизайном.

Ці наклейки мають неліпкий основу, що робить їх зручним при застосуванні. Вони також дуже маленькі, тому можуть прикрашати нігтьову пластину у будь-якому стилі та малюнку. Крім того, їх можна використовувати як на головному відраженні, так і на топ-версії.

Отже, якщо ви хочете прикрасити свої нігті у любимих мультяшних героїв - наклейки на водній основі "Смурфики Вінні Міккі" 1545-1556 стануть для вас відмінним варіантом! Приєднуйтесь до тих, хто вже спробував та покохав ці наклейки!