Наклейки на водній основі "милі звірята та бантики" YB361 - YB372

Код продукту: 14886
Залишок на складі: багато
31 ₴
0,72 €
0,79 $
3 купили

Кількість:

3 купили
Характеристика
Характеристика
Перегляди 1539
Відгуків (0)

Виберіть відповідну
кількість зірок

Фото-відгук

Немає відгуків про цей товар.

На сьогоднішній день догляд за нігтями став не тільки ритуалом краси і самовираження, але і одним з основних аксесуарів, що доповнює наш образ. Завдяки постійному розвитку моди, на ринку з'являється все більше декору для нігтів, серед якого особливе місце займають наклейки на водній основі від YB361 до YB372 – набір "милі звірята та бантики".

Наклейки на водній основі – це новий тренд у світі манікюру, який дозволяє створити оригінальний дизайн швидко та легко. Вони зручні в застосуванні, не вимагають спеціальних умінь та навичок, а також витримують досить тривалий час.

Набір "милі звірята та бантики" YB361 - YB372 складається з 12 аркушів з різними малюнками. Серед них можна знайти образи різних тварин, таких як кіт, кролик, лисиця, птахи, та бантики, які доповнять ваш манікюр та зроблять його більш милосердним.

Наклейки можна застосовувати як на гель-лак, так і на звичайний лак для нігтів. Для цього потрібно зняти захисну плівку та прикріпити наклейку на поверхню нігтя, а після цього накрити верхнім покриттям для нігтів, щоб закріпити дизайн та забезпечити тривалий термін служби.

Якщо ви любите експериментувати та створювати свій власний образ, то набір "милі звірята та бантики" YB361 - YB372 саме для вас. Завдяки йому ви зможете створити оригінальний та неповторний манікюр за кілька хвилин і при цьому виглядати неперевершено.