Наклейки на водній основі " дівчатка " SY133 - SY144

Код продукту: 14852
Залишок на складі: багато
31 ₴
0,72 €
0,79 $
2 купили

Кількість:

2 купили
Характеристика
Характеристика
Перегляди 1572
Відгуків (0)

Виберіть відповідну
кількість зірок

Фото-відгук

Немає відгуків про цей товар.

Наклейки на водній основі "дівчатка" SY133 - SY144 - це новий тренд у світі манікюру, який дозволяє створювати оригінальний та неповторний дизайн нігтів всього за кілька хвилин.

Ці наклейки виготовлені з безпечного матеріалу на водній основі, що робить їх придатними для використання навіть на чутливій шкірі. Дизайнери створили багато варіацій наклейок з різними малюнками "дівчаток", які ви можете використовувати окремо або комбінувати між собою, щоб створити унікальний дизайн.

Наклейки на водній основі "дівчатка" SY133 - SY144 мають плавний перехід, тому вони допомагають створити плавні лінії і особливий ефект на вашому манікюрі. Для використання наклейок на воної основі потрібно взяти невелику кількість води та наклеїти наклейку на нігтьову пластину. Далі легко видаліть залишки за допомогою звичайного шпателя.

Створюючи манікюр за допомогою наклейок на водній основі "дівчатка" SY133 - SY144, ви зможете зробити свої нігті більш виразними та вражаючими. Запрошуйте в гості друзів та родичів та демонструйте їм свої нові манікюрні творіння.