Набір декору для нігтів, пісок і фігури "Stars&Dots" 12 шт

Код продукту: 14834
Залишок на складі: багато
39 ₴
0,90 €
0,98 $
4 купили

Кількість:

4 купили
Характеристика
Характеристика
Перегляди 1411
Відгуків (0)

Виберіть відповідну
кількість зірок

Фото-відгук

Немає відгуків про цей товар.


Набір декору для нігтів "Stars&Dots" – незамінна річ для будь-якої модниці, яка любить створювати унікальний манікюр. У комплекті знаходяться 12 штук декоративного піску і фігурок з різними кольорами та візерунками.

Цей набір може стати найкращим подарунком для коханої людини або просто тим, що піклуються про свій вигляд та обожнюють змінювати свій образ. Щоб створити ефектний манікюр, необхідно нанести на нігті базовий лак, а потім, розсипаючи декор на ньому, створити візерунок за власним смаком.

Декор створює ефект зірок та крапель по всьому лаку. Ви можете поєднувати різні кольори та візерунки, щоб отримати неповторний та індивідуальний дизайн манікюру.

Набір декору стане найкращим доповненням до вашої колекції для нігтів. Завдяки своїй універсальності, він підійде як для професійних майстрів манікюру, так і для початківців.

Не займайтеся безладдям та не витрачайте багато часу на пошук окремих елементів для манікюру. Купуйте набір декору для нігтів "Stars&Dots" і насолоджуйтеся своїм виглядом!