Фімо для дизайну нігтів (ковбаскою) Pale nude flower Ніжно-нюдова квітка

Код продукту: 14774
Залишок на складі: багато
5,60 ₴
0,13 €
0,14 $
1 купили

Кількість:

1 купили
Характеристика
Характеристика
Перегляди 1221
Відгуків (0)

Виберіть відповідну
кількість зірок

Фото-відгук

Немає відгуків про цей товар.


Фімо – це дуже цікавий матеріал для тих, хто займається дизайном нігтів. Одним із видів фімо є ковбаска, яку можна використовувати для створення різних елементів декору на нігтях. Сьогодні ми розповімо про стильний і ніжний декор – Pale nude flower (Ніжно-нюдова квітка).

Для створення такого декору вам знадобиться фімо-ковбаска в кольорі ніжно-бежевого або нюдового відтінку, а також ножиці і ніж для різання. Найпростішим варіантом є створення квітки з п'яти великих пелюсток. Для цього візьміть кусочок фімо-ковбаски і розкочуйте його у вигляді тонкої пластинки (товщина близько 2-3 мм). За допомогою ножиць виріжте з пластинки 5 пелюсток – їх можна зробити круглими або овальними. Наступним кроком є формування самої квітки – змішайте пелюстки разом і зросіть їх у центрі. Квітка готова!

Щоб зробити декор більш складним, ви можете додати додаткові елементи – маленькі листочки, квіткову серединку або інші акценти. Також можна експериментувати з кольорами – додавати переливи або контрастні вставки.

Pale nude flower – це дуже елегантний і ніжний декор, який допоможе виділятися в товстій масі стандартних манікюрів. Він чудово підходить для романтичних наречених або для будь-яких важливих подій. Спробуйте створити його самі і насолоджуйтеся оригінальним і свіжим виглядом своїх нігтів!