Фімо для дизайну нігтів (ковбаскою) Pink flower Рожева квітка

Код продукту: 14769
Залишок на складі: багато
5,60 ₴
0,13 €
0,14 $

Кількість:

Характеристика
Характеристика
Перегляди 1230
Відгуків (0)

Виберіть відповідну
кількість зірок

Фото-відгук

Немає відгуків про цей товар.

Нарощування та дизайн нігтів є дуже популярними процедурами серед жінок. Вони дають можливість виглядати стильно та красиво, акцентуючи свою індивідуальність. Одним з видів декору для нігтів є Фімо - ніжна, гнучка маса різних кольорів, якою можна прикрасити свої нігті.

Фімо колбаскою "Pink flower" (Рожева квітка) - це декор для нігтів, який зробить ваші нігті витонченими та вишуканими. Він надасть вашому манікюру унікального та оригінального вигляду.

Фімо колбаскою має форму циліндра, завдяки чому його дуже зручно наносити на нігті. Він легко ріже, згинається та має велику кількість варіантів використання. Завдяки цьому ви зможете створити найрізноманітніші дизайни на своїх нігтях.

Фімо колбаскою "Pink flower" має ніжний рожевий колір, що надає йому жіночності та ніжності. Крім того, він прикрашений маленькими квіточками, які створюють відчуття свіжості та легкості.

Для того, щоб створити дизайн нігтів з використанням Фімо колбаски "Pink flower", потрібно додати трохи фантазії та креативності. Її можна додавати на весь ніготь, або створити окремі елементи на фоні гель-лаку або лаку для нігтів. Таким чином, ви зможете створити неповторний та унікальний дизайн.

Фімо колбаскою "Pink flower" - чудовий вибір для тих, хто любить ніжність та елегантність. Він додасть вашому манікюру особливого шарму та неповторності. Створіть свій власний унікальний образ з "Pink flower" та зачаруйте своє оточення своїм стильним та неповторним дизайном нігтів.