Ковпачки абразиву для педикюру, 10*15 мм, #150, pink 100 шт.

Код продукту: 14697
Залишок на складі: багато
688 ₴
16,03 €
17,23 $
2 купили

Кількість:

2 купили
Характеристика
Характеристика
Перегляди 1253
Відгуків (0)

Виберіть відповідну
кількість зірок

Фото-відгук

Немає відгуків про цей товар.


Ковпачки абразиву для педикюру - ідеальний вибір для професійного нарощування нігтів та догляду за ними в домашніх умовах. Ці насадки для фрезера стали необхідністю для кожної майстрині-манікюрші. 

Кожна жінка прагне до бездоганного зовнішнього вигляду, доглядає за своїми нігтями, щоб вони були здоровими і дивували своєю красою і дбайливістю. А ковпачки абразиву роблять такий догляд простим та доступним. 

Ковпачки абразиву для педикюру мають розмір 10 на 15 мм і виготовлені з якісного абразивного матеріалу зі зерном #150. Це щільні, зносостійкі круги рожевого кольору, які насічуються під час обробки і повністю видаляють грубу шкіру. 

Особливості використання ковпачків абразиву для педикюру полягають в тому, що вони не викликають болі під час обробки. Крім того, насадки є легкими і малошумними. 

У пачці міститься 100 ковпачків абразиву, що дозволяє використовувати їх довгий час і необхідно замовити нову партію насадок незабаром після закінчення. 

Загалом, ковпачки абразиву для педикюру - це зручний і ефективний інструмент для догляду за нігтями і забезпечення їх бездоганного вигляду. Використовуйте їх і отримуйте задоволення від процесу нарощування нігтів та педикюру!