Ковпачки абразиву для педикюру, 10*15 мм, #120, lilac 100 шт.

Код продукту: 14695
Залишок на складі: багато
688 ₴
16,03 €
17,23 $

Кількість:

Характеристика
Характеристика
Перегляди 1241
Відгуків (0)

Виберіть відповідну
кількість зірок

Фото-відгук

Немає відгуків про цей товар.

Ковпачки абразиву для педикюру є одним з найважливіших інструментів в процесі нарощування і догляду за нігтями. Професійні майстри використовують їх для шліфування та обробки нігтьової пластини.

Насадки-ковпачки абразиву 10*15 мм з розміром зерен #120 у ліловому кольорі - це ідеальний вибір для здорової і знахарської педикюру. Їх можна використовувати для різних типів поверхні нігтів, від легкої обробки до більш інтенсивної шліфування, що забезпечує високу якість обробки без надмірної тиску на нігтьову пластину.

Кожен ковпачок абразиву прослужить досить довго і забезпечить м'яке і ніжне опрацювання нігтьової пластини, не пошкоджуючи її. Ви можете використовувати їх як для професійного використання в салонах краси, так і для використання вдома.

Отже, ковпачки абразиву для педикюру 10*15 мм, #120, у ліловому кольорі забезпечують високу якість обробки нігтьової пластини, що дозволяє створювати чудовий догляд за нігтями відновити їх здоров'я та красу. Це ідеальний вибір для будь-якого, хто хоче отримати професійний результат дома.