Ковпачки абразиву для педикюру, 10*15 мм, #180, pink 1 шт.

Код продукту: 14691
Залишок на складі: багато
12,38 ₴
0,29 €
0,31 $
1 купили

Кількість:

1 купили
Характеристика
Характеристика
Перегляди 1251
Відгуків (0)

Виберіть відповідну
кількість зірок

Фото-відгук

Немає відгуків про цей товар.

Ковпачки абразиву для педикюру є невід'ємним елементом процедури нарощування нігтів та їх догляду. Вони входять до складу насадок для фрезера і призначені для ошліфування нігтьової пластини, обрізування нігтьової кутикули та обробки п'яток.

Розмір ковпачка абразиву #180 становить 10*15 мм. Це значення вказує на те, що абразивне покриття насадки має середню зернистість. Рожевий колір ковпачка є ознакою того, що насадка є м'якшою та призначена для обробки нігтів нарощених на гелі та акриловій основі.

Один ковпачок абразиву дозволяє працювати з одним клієнтом, що є гігієнічним та економічним в использовании. Також важливим фактором є те, що ковпачок абразиву можна замінити за необхідності, що гарантує постійно високу якість обробки нігтьової пластини.

Отже, якщо вам потрібно забезпечити якісну та професійну процедуру нарощування нігтів, ковпачки абразиву для педикюру #180 рожевого кольору з діаметром 10*15 мм - це те, що вам потрібно. Вони допоможуть досягти ідеального результату та забезпечать здоров'я та естетичний вигляд ваших нігтів.