Ковпачки абразиву для педикюру, 13*19 мм, #100, brown 1 шт.

Код продукту: 14682
Залишок на складі: багато
15,40 ₴
0,36 €
0,39 $
4 купили

Кількість:

4 купили
Характеристика
Характеристика
Перегляди 1283
Відгуків (0)

Виберіть відповідну
кількість зірок

Фото-відгук

Немає відгуків про цей товар.

Педикюр - процедура, що необхідна для догляду за ногами. У ході неї необхідно звернути увагу на кожен елемент тіла, включаючи нігті. Якщо вони погано виглядають, то вся ​​зовнішність страждає. Одним із стандартних способів догляду за нігтями є нарощування нігтів.

Для проведення процедури нарощування нігтів неминуче потрібно мати насадки для фрезера. Таких насадок багато типів і ми розглянемо одну із них - ковпачки абразиву для педикюру.

13 * 19 мм - розмір цих насадок, який є досить зручним для обробки нігтів. Вони мають покриття з абразивного матеріалу, що дозволяє легко і швидко обробляти нігтьову пластину і вирівнювати її форму.

# 100 - цей номер вказує на градацію ковпачків абразиву. Діапазон номерів може змінюватися від # 60 до # 220, з чим більший номер, тим менше зерен абразиву на поверхні. # 100 - це середній рівень ґрунтовності ідеальний для обробки кутикули і знімання лаку.

Колір браун - це ще один показник ґрунтовності. Чим темніший колір, тим більш грубий абразив. Браун є досить легким, але досить жорстким, щоб вирівнювати нігтьову пластину та видаляти нечистоти.

Отже, ковпачки абразиву - це зручні і високоякісні насадки для фрезера, які забезпечують ґрунтовне оброблення нігтьової пластини. Важливо звернути увагу на розмір, градацію та колір, щоб забезпечити успішну процедуру нарощування нігтів.