Камені кристал Сваровскі прозорі S4AB, 720 шт

Код продукту: 14500
Залишок на складі: немає в наявності
70 ₴
1,62 €
1,75 $
57 купили
57 купили
Характеристика
Характеристика
Перегляди 1403
Розміри
Довжина 12.50
Ширина 8.00
Висота 0.10
Відгуків (0)

Виберіть відповідну
кількість зірок

Фото-відгук

Немає відгуків про цей товар.

Кристали Сваровскі - вироби, що викликають захоплення у всьому світі. Походять вони з Австрії і мають величезну популярність серед майстрів манікюру та педикюру. Камені Сваровскі прозорі S4AB - це найвища якість кристалів, що створюється на заводах цієї компанії. 

720 штук цього прекрасного товару дозволять втілити свої найфантастичніші ідеї в життя. Ці кристали сяють і переливаються, як дзеркальна поверхня, яка ніколи не зникне. Вони додають стильності та розкоші будь-якому дизайну нігтів.

Крім естетичної складової, камені Сваровскі мають прекрасні технічні характеристики. Вони надзвичайно міцні та стійкі до різних факторів, що забезпечує довговічність дизайну нігтів. Завдяки їх високій якості, Ви можете бути впевнені в своїй бездоганності, а оточуючі не зможуть відвести від Вас поглядів.

Отже, камені Сваровскі прозорі S4AB - це найвища якість, стиль та розкош для Ваших нігтів. Це прекрасний вибір для тих, хто бажає підкреслити свою індивідуальність та неповторність. Додайте своїй красі ще більше блиску та сяйва з цими чудовими кристалами.