Камені кристал прозорі Svarovski 1440 шт SS6

Код продукту: 14511
Залишок на складі: багато
70 ₴
1,63 €
1,75 $
36 купили

Кількість:

36 купили
Характеристика
Характеристика
Перегляди 1296
Відгуків (0)

Виберіть відповідну
кількість зірок

Фото-відгук

Немає відгуків про цей товар.

Камені кристал прозорі Svarovski 1440 шт SS6 - найкращий вибір для створення яскравого та стильного декору для нігтів. Ці камені являють собою справжнє мистецтво, створене компанією Svarovski, котра є лідером у виробництві кристальних елементів в світі.

Кількість каменів у пакеті - 1440 штук. Кожен з цих каменів має діаметр 2 мм. Вони виготовлені з високоякісного кришталю, який має високу якість та чистоту.

Ці камені - ідеальний вибір для нарощування нігтів або створення декору на природних нігтях. Вони можуть бути використані для створення яскравих об'ємних малюнків або вмонтовані окремими елементами у дизайн нігтів.

Невеликі розміри каменів дозволяють легко викладати їх в потрібних місцях і створювати неповторні образи на нігтях. Їх вигляд прекрасно поєднується з різноманітними іншими матеріалами: глітером, фольгою, пудрою для манікюру.

Збирайте різні кольори каменів та створюйте безліч варіантів декору для нігтів, які будуть підходити для будь-якої особливої події або просто для красивого і розкішного манікюру. Камені кристал прозорі Svarovski 1440 шт SS6 - найкращий вибір для того, щоб доповнити своєму образу стильного і блискучого елементу!