Камені кристал прозорі Svarovski 1440 шт SS5

Код продукту: 14508
Залишок на складі: багато
70 ₴
1,63 €
1,75 $
8 купили

Кількість:

8 купили
Характеристика
Характеристика
Перегляди 1298
Відгуків (0)

Виберіть відповідну
кількість зірок

Фото-відгук

Немає відгуків про цей товар.


Світова мода вже давно звертає увагу на манікюр з каменями Svarovski. Ці камені, виготовлені з найвищої якості кристала, відомі своєю приголомшливою блискітливістю та насиченістю кольору. 

Камені Svarovski відмінно підходять для створення елегантної та стильної манікюру. Маленькі прозорі камінці SS5, що мають діаметр 1,8 мм, ідеально підходять для декорації нігтів. Їх можна використовувати окремо або наносити у вигляді маленьких красивих фігурок.

Існує неймовірна кількість варіантів використання каменів Svarovski для створення різноманітних дизайнів манікюру. Можна створювати ажурні візерунки, плетені полоски, різні узори та симетричні форми. Також камені Svarovski використовують для створення флористичних мотивів, створюючи такі композиції за допомогою каменів, які вражають своєю неповторністю та красою.

Камені Svarovski також ідеально підходять для створення мультиколорових дизайнів манікюру. Якщо ви добре орієнтуєтеся в кольоровій гаммі, то легко зможете скласти власний дизайн за допомогою каменів Svarovski, який буде прикрасою для будь-якого вечірнього вбрання.

Камені Svarovski можна прив'язувати до нігтів за допомогою гелю, або клеїти спеціальним клеєм для каменів. Ви можете наносити камені на нігті по усій поверхні, або фокусуючись на одній конкретній зоні.

Таким чином, камені Svarovski є ідеальним вибором для тих, хто хоче створити яскраві та неповторні дизайни манікюру. Їх блискуча зовнішність зробить вашу манікюр неповторною та ефектною.