Камені кристал прозорі Svarovski 1440 шт SS4

Код продукту: 14507
Залишок на складі: багато
70 ₴
1,62 €
1,78 $
45 купили

Кількість:

45 купили
Характеристика
Характеристика
Перегляди 1409
Відгуків (0)

Виберіть відповідну
кількість зірок

Фото-відгук

Немає відгуків про цей товар.

Кристалічна краса світової відомої марки Svarovski тепер доступна для створення неповторних дизайнів нігтів. 1440 шампанських каменів преміум-класу розміру SS4 у пакеті - це можливість надати своїм нігтям шикарний вигляд. 

Камені Сваровски відрізняються високою якістю та точністю крою, завдяки чому кожен елемент виглядає округлим, рівним та прозорим. Ці камені вражають не тільки своїм блиском, але й великою палітрою кольорів, що дає можливість реалізувати найфантазійніші ідеї.

SS4 - це найменший розмір каменів Сваровски, проте їхня дрібність не приховує їх блиску. Цілковито прозорі камені розміщуються на поверхні нігтів без ніякої видимості клею або інших рекламних елементів, надаючи їм вишуканості та розкішного вигляду. 

З каменями Сваровски створення витончених та неповторних дизайнів нігтів стає легкою та приємною процедурою. Для надання нігтям святкового дизайну з каменів Сваровски досить наклеїти кілька кристалів на нігтьову пластину або на кінчик нігтя. Також, ці камені можна використовувати для створення різних геометричних форм та аплікацій, що робить нігті творчим полем для виявлення фантазії та креативності.

Таким чином, камені кристалічної краси Svarovski SS4 розкривають безмежні можливості для створення ефектних дизайнів нігтів, які додають вишуканості та шарму будь-якій жіночій образу. Такі камені не будуть займати багато місця в твоєму наборі для нарощування нігтів, проте допоможуть тобі надати своїм нігтям розкішного блиску та стати центром уваги.