Наклейка готовий манікюр 05

Код продукту: 14290
Залишок на складі: багато
12 ₴
0,28 €
0,30 $
1 купили

Кількість:

1 купили
Характеристика
Характеристика
Перегляди 764
Відгуків (0)

Виберіть відповідну
кількість зірок

Фото-відгук

Немає відгуків про цей товар.

Манікюр є одним з найбільш улюблених способів догляду за дбайливими дівочими ручками. Проте, якщо у Вас немає часу на відвідування салону краси або на самостійну процедуру покриття нігтів, у Вас є один чудовий варіант - наклейки-манікюр. 

Один з найкращих видів наклейок - готовий манікюр. Все, що Вам потрібно зробити, це підібрати наклейки відповідного розміру та дизайну, наклеїти їх на нігтьову пластину, пригладити за допомогою дерев'яного палички, згорнути відрізок, який стикається зі шкірою вздовж краю нігтя, та прирізати надлишки наклейки з кінців нігтя.

Готовий манікюр заощаджує багато часу, оскільки Вам не потрібно проводити час над розфарбовуванням кожного нігтя окремо. Крім того, Ви можете забути про інші проблеми, такі як розвалювання лаку або необхідність турбуватися про висихання покриття. Наклейки-манікюр виглядають так само як і звичайний манікюр, але займають дуже мало часу.

Наклейки-манікюр поєднують у собі декор та стиль, дозволяючи Вам ефективно виглядати без особливих витрат. Вони допоможуть Вам встигнути придбати й інший вид наклейок для манікюру, наприклад - з різними кольорами, градієнтами чи написами.

Висновуючи, готовий манікюр є корисним рішенням, яке забезпечує прекрасний вигляд за мінімальний час. Наклейки-манікюр дозволяють Вам чудово почуватися та виглядати на всі 100% в будь-який час дня та ночі.  Залишайтеся завжди справжньою леді з наклейками-манікюром!