Слюда 1 кг, колір бузковий

Код продукту: 14268
Залишок на складі: багато
359 ₴
8,35 €
9,11 $

Кількість:

Характеристика
Характеристика
Перегляди 813
Відгуків (0)

Виберіть відповідну
кількість зірок

Фото-відгук

Немає відгуків про цей товар.


Слюда - це мінерал, що має багато застосувань у промисловості та ремонті. Він знайшов свою популярність у красі та догляді за нігтями, зокрема при нарощуванні нігтів та створенні декору.

Слюда має багато переваг для використання у косметології: вона безпечний, не токсичний та не шкідливий для шкіри. Крім того, вона має хорошу адгезію та забезпечує чудовий глянець.

Один кілограм смугастої бузкової слюди може стати відмінним інгредієнтом для створення нігтьової краси. За допомогою слюди можна створити вишукані малюнки, градієнти, декор і навіть акварельний та мармуровий ефекти на нігтях.

Крім того, бузковий колір слюди добре комбінується з більшістю кольорової палітри, тому, вона підійде для створення дизайну на будь-який смак.

На жаль, при роботі зі слюдою потрібно бути дуже обережним, адже вона може бути дрібною та легко розлетітися по всьому кабінету. Для уникнення цього, рекомендується використовувати спеціальні пензлики, що дозволяють бережно розподіляти матеріал, не порушуючи його цілісності.

Отже, Слюда - це дуже корисний матеріал у сфері догляду за нігтями і його бузковий колір створить справжню красу на ваших нігтях!