Слюда 1 кг, колір червоний

Код продукту: 14265
Залишок на складі: багато
359 ₴
8,35 €
9,11 $

Кількість:

Характеристика
Характеристика
Перегляди 782
Відгуків (0)

Виберіть відповідну
кількість зірок

Фото-відгук

Немає відгуків про цей товар.


Слюда - це надзвичайно корисний матеріал в світі нарощування нігтів та декорування їх. Цей матеріал здатний дати вашим нігтям ще більш глибокий та розкішний вигляд, і водночас забезпечити їх довготривалість та міцність.

Щоб створити нігті ідеальної форми та довжини, слід скористатися слухняною консистенцією слюди. Завдяки її еластичності та міцності, нігті будуть виглядати бездоганно і здійснять багато років міцності та надійності.

Колір червоний - це ідеальний вибір для створення яскравих та могутніх нігтів. Він забезпечить вашим нігтям необхідний відтінок та додасть характеру та індивідуальності до вашого образу. А додаткові декоративні елементи на базі такої слюди стануть якісним атрибутом ваших нігтів.

Якщо ви хочете обрати ідеальний матеріал для нарощування нігтів та декорування їх, то варто підібрати продукт з міцною та еластичною консистенцією, а також відтінок, який відповідає вашому образу та настрою. І колір червоний в кількості 1 кг точно стане відмінним вибором для вашої повного благополуччя та забезпечить міцність, довготривалий довговічність та максимальне задоволення!