Набор инструментов для малышей 3807

Код продукту: 13997
Залишок на складі: немає в наявності
Характеристика
Характеристика
Перегляди 1
Відгуків (0)

Виберіть відповідну
кількість зірок

Фото-відгук

Немає відгуків про цей товар.

Набір інструментів для малюків 3807 - незамінний аксесуар в будь-якій родині з маленькою дитиною. З його допомогою батьки зможуть дбати про гігієну і комфорт своєї дитини, не заходячи при цьому до лікаря або салону краси.

У наборі інструментів для малюків 3807 містяться такі елементи як: ножиці для нігтів, пилочка, пінцет, щітка для чищення нігтів і підвішувач з іменем дитини. Всі засоби зроблені з безпечних матеріалів, які не тільки не токсичні, але й не спричиняють алергічних реакцій.

Крім того, набір інструментів для малюків 3807 має легку структуру і компактний розмір, що дозволяє забрати його з собою в подорож або відвідуючи подрузів. Таким чином, батьки зможуть контролювати процес догляду за нігтями своєї дитини, навіть віддалено від дому.

Отже, якщо ви хочете дбати про гігієну своєї дитини і водночас економити час і гроші, то набір інструментів для малюків 3807 стане вам в нагоді. Він дозволить зберегти здоров'я і красу нігтів вашої маленької принцеси або принца в будь-який час і в будь-якому місці.