Пензель для фарбування вузький (1 шт) Ingrid

Код продукту: 13734
Залишок на складі: багато
8 купили
Характеристика
Характеристика
Перегляди 24
Відгуків (0)

Виберіть відповідну
кількість зірок

Фото-відгук

Немає відгуків про цей товар.

Якщо ви любите змінювати колір волосся, знаєте наскільки важливо правильно розподілити фарбу на кожну прядку, то пензель для фарбування вузький від Ingrid стає вашим незамінним помічником. Цей невеликий і зручний аксесуар не залишить вас байдужими.

Пензлик допоможе створити бажаний ефект «омбре», «бальяжу» або ж рівномірно розподілити фарбу на корінь. За допомогою пензля ваші кольорові експерименти стануть легкими і безболісними. Завдяки відрізняючомуся довжиною ворсів, використовувати пензель для фарбування стає ще зручніше.

Для того, щоб пензель Ingrid прослужив вам якомога довше, потрібно не забувати про його догляд. Після використання пензлик потрібно вимити спеціальним шампунем для пензлів та витерти рушником. Після цього засіб, який знаходиться на волосі, повинен вийти, а пензель повинен залишитися чистим.

Отже, якщо ви хочете отримати якісний результат при фарбуванні волосся, то пензель для фарбування вузький (1 шт) від Ingrid стане прекрасним вибором для вас. Зручний, простий у використанні і, головне, надійний – цей аксесуар стане вашим незамінним помічником у реалізації будь-якого кольорового задуму.