Втирка для нігтів 2 в 1 TCM08

Код продукту: 13652
Залишок на складі: немає в наявності
58 ₴
1,33 €
1,46 $
3 купили
3 купили
Характеристика
Характеристика
Перегляди 763
Розміри
Довжина 12.00
Ширина 8.00
Висота 1.50
Відгуків (0)

Виберіть відповідну
кількість зірок

Фото-відгук

Немає відгуків про цей товар.


Краса і догляд за нігтями є невід'ємним елементом у догляді за власним зовнішнім виглядом. Серед деяких засобів для догляду за нігтями – втирка для нігтів 2 в 1 TCM08.

Цей засіб поєднує в собі дві важливі функції. По-перше, він слугує для створення міцного і здорового каркасу для нігтів, допомагаючи їм рости без пошкоджень. По-друге, втирка для нігтів також має декоративні властивості, дозволяючи вам створювати оригінальні дизайни на своїх нігтях.

Для того щоб використовувати втирку для нігтів TCM08, спочатку необхідно підготувати нігті. Загально відомий факт, що найкраще доглядати за нігтями після їх миття, адже тоді вони стають м'якими і готовими до обробки. Після цього, нанесіть трохи втирки на нігті і рівномірно розподіліть його по всій поверхні нігтя. Втирку можна використовувати як звичайний лак для нігтів, засушивши його на повітрі. Але, якщо ви хочете створити щось більш складне, рекомендується використовувати пудру для нігтів, яка продається окремо. Для цього нанесіть пудру на нігті, що покриті втиркою, і змочіть її водою. Таким чином, ви отримаєте чудовий результат – нігті не тільки будуть здоровими, але і набувають оригінального і незабутнього вигляду.

Не дайте своїм нігтям виглядати безжиттєвими. Використовуйте втирку для нігтів TCM08, щоб надати їм міцний каркас і стильний дизайн!