Гель лак светящийся в темноте, синий цвет, Luminous Blue Light

Код продукту: 13633
Залишок на складі: немає в наявності
118 ₴
2,74 €
2,96 $
29 купили
29 купили
Характеристика
Перегляди 1105
Термін придатності 3 роки

Виберіть відповідну
кількість зірок

Фото-відгук

Немає відгуків про цей товар.

Перевага:
ГЕЛЬ-ЛАК “LUMINOUS”
створює унікальний ефект в темряві

оптимальне співвідношення розумної ціни і високої якості


унікальна безпечна формула, розроблена з урахуванням індивідуальних особливостей різних типів нігтів


легкість і зручність у використанні завдяки білому кольору, що входить до складу

полімеризація в УФ, світлодіодній або гібридній лампі CCFL

тривале збереження яскравого і насиченого відтінку

підвищена стійкість до механічних пошкоджень, відсутність відколів і подряпин протягом усього терміну носіння

легке і швидке зняття покриття гель-лаком

мл.
8
ТОНКОЩІ В РОБОТІ:
1
3
2
4

Гель-лак представлений у флаконі об'ємом 8 мл з дуже зручним пензликом для нанесення кольору. Світиться гель-лак-це білий гель-лак, який світиться в темряві під впливом ультрафіолетової лампи або неонового освітлення. Пігмент, що міститься в лаку, витягується з природного мінерального каменю, званого флюоритом.

При світлі дня таке покриття нічим не відрізняється від звичайних, але в темряві нігті починають випромінювати красиве світіння, яке притягує погляди і заворожує. Цей лак неймовірно популярний в молодіжних колах і наноситься безпосередньо перед вечірками, походами в нічні клуби, дискотеками, на яких обов'язково зустрічається ультрафіолетове і неонове освітлення.
Вимагає такої ж підготовки, як і звичайний гель-лак

Його наносять в 2-3 шари з проміжною полімеризацією протягом 60-120 секунд.

Тендітні нігті вимагають зміцнення за допомогою основи / верху

Краї повинні бути закладені фінішним покриттям.
Колір:
01
12
09
08
07
06
05
04
03
02
11
10
11949
11960
11959
11958
11957
11956
11955
11954
11953
11952
11951
11950

Гель-лак Luminous Blue Light — свіжа новинка на ринку нарощування нігтів, яка відрізняється від звичайних гель-покриттів яскравим і оригінальним ефектом. 

Гель-лак Luminous Blue Light має приємний синій відтінок, який в темноті світиться. Цей ефект особливо вражає вечірньою порою, коли світлофори ще не включені, а на вулиці темно і спокійно. 

Багато жінок дуже цікавляться цією новинкою. Гель-лак Luminous Blue Light - це не просто звичайний гель-лак, а те що сприятиме незабутнім емоціям та враженням із власного знімання та рухів. Для яскравого ефекту такого манікюру необхідно бути в темній кімнаті або на вулиці поруч зільовим освітленням. 

Гель-лак Luminous Blue Light - це майже магія, яка додає додаткову порцію настрою і позитивної енергії зовсім не будучи дорогим варіантом. З ним можна зробити вражаючі дизайни, або зробити загальний манікюр більш яскравим і живим. 

Також гель-лак Luminous Blue Light має чудові властивості - він щільно прилягає до пластин нігтів, довго зберігається і не відскальзовує. Він не тільки створює шикарний вигляд, а ще й забезпечує дієву захист і міцність нігтів. 

Отже, гель-лак Luminous Blue Light є чудовим і красивим доповненням до косметичної косметики. Він не тільки створить приголомшливий дизайн, але і позитивну атмосферу в темний час доби. Використання його, буде правильним вибором як для професійних майстрів, так і для дівчат, які займаються манікюром вдома.