Втирка для нігтів, олівець Global Fashion, Magic Powder Pen TJ12

Код продукту: 13522
Залишок на складі: багато
133 ₴
3,09 €
3,38 $
5 купили

Кількість:

5 купили
Характеристика
Характеристика
Перегляди 816
Розміри
Довжина 12.00
Ширина 2.50
Висота 1.70
Відгуків (0)

Виберіть відповідну
кількість зірок

Фото-відгук

Немає відгуків про цей товар.

Втирка для нігтів - це необхідний елемент у процесі догляду за нігтями. Вона дозволяє ретельно очистити нігтьову пластину, зняти залишки лаку або гелю та надати їй здорове і доглянуте вигляд. Сьогодні на ринку представлено безліч варіантів втирок, одним з них є олівець Global Fashion Magic Powder Pen TJ12.

Олівець Global Fashion Magic Powder Pen TJ12 містить у собі спеціальну пудру, яка допомагає зробити нігті більш гладкими та приємними на дотик. Втирання олівцем дозволяє розгладити нерівності, усунути відчуття липкості та підготувати нігтьову поверхню до подальшого манікюру. Безпечні формула та зручний аплікатор дозволяють з легкістю використовувати цей продукт у будь-якому місці.

У своєму арсеналі Global Fashion Magic Powder Pen TJ12 містить різнокольорові пігменти, що надає можливість нанести різноманітний декор на нігті. Цей олівець є ідеальним варіантом для тих, хто любить самостійно творити та займатись дизайном нігтів. До того ж, застосування цього продукту зберігає час на манікюрі та педикюрі, що не є менш важливим фактором для сучасних жінок.

Отже, втирка для нігтів Global Fashion Magic Powder Pen TJ12 - це дійсно унікальний продукт, який допомагає підняти на новий рівень догляд за нігтями і зробити їх більш красивими та привабливими. Завдяки своїй універсальності та мінімальним витратам, ви можете завжди мати цей продукт під рукою і створювати свої неповторні образи в будь-який момент.