Втирка для нігтів, олівець Global Fashion, Magic Powder Pen TJ07

Код продукту: 13517
Залишок на складі: багато
133 ₴
3,09 €
3,38 $
4 купили

Кількість:

4 купили
Характеристика
Характеристика
Перегляди 764
Розміри
Довжина 12.00
Ширина 2.50
Висота 1.70
Відгуків (0)

Виберіть відповідну
кількість зірок

Фото-відгук

Немає відгуків про цей товар.


Нігтьовий дешевий манікюр ніколи не зможе вражати людей візуально, або мати довговічний ефект. Щоб створити вражаючий і вишуканий манікюр, не просто склеїть нігті і не приклеїть каменів до них. Треба обирати такі матеріали як Magic Powder Pen TJ07 та Global Fashion олівець для витирання.

Magic Powder Pen TJ07 є незамінним помічником в творчій роботі з нігтями. Він допоможе створити різноманітні ефекти на нігтях, серед яких забарвлення відтінків, сяйво, відблиск, глянець та пісочний ефект. Використовувати його можна на натуральних та штучних нігтях. Особливо ефективно в цьому питанні виглядає співпраця та поєднання Magic Powder Pen TJ07 з Global Fashion олівцем.

Global Fashion олівець для витирання - це простий і недорогий інструмент для прикрашання нігтів. Якщо ви хочете нанести декоративне зображення на нігті, то Global Fashion олівець для витирання буде незамінним помічником. З його допомогою Ви зможете намалювати різноманітні малюнки та візерунки. Крім того, олівець також можна використовувати для видалення помилок під час створення манікюру.

Усі ці інструменти допоможуть Вам створити яскравий та оригінальний манікюр, який приверне до вас увагу всіх навколо. Не забувайте, що красивий манікюр - це прекрасний спосіб показати свою індивідуальність та виразити свій стиль.