Втирка для нігтів, олівець Global Fashion, Magic Powder Pen LS05

Код продукту: 13503
Залишок на складі: багато
133 ₴
3,08 €
3,33 $
6 купили

Кількість:

6 купили
Характеристика
Характеристика
Перегляди 768
Розміри
Довжина 12.00
Ширина 2.50
Висота 1.70
Відгуків (0)

Виберіть відповідну
кількість зірок

Фото-відгук

Немає відгуків про цей товар.

Всі ми хочемо мати красиві нігті. Інколи купуючи різні лаки, засоби для нарощування і декорування, не помічаємо, що можна подбати про свої нігті не тільки ззовні, але й внутрішньо. Для цього існують спеціальні засоби, такі як втирання олівці і Magic Powder Pen LS05.

Олівець Global Fashion створений для зміцнення нігтів. Він містить в собі чотири корисних компонента: вітамін А, Е, В5 і Аргінін – ці речовини не тільки зміцнюють нігтьову пластину, а й живлять шкіру пальців. Цей олівець відмінно підходить для тих, хто часто має проблеми з лущенням і ламкістю нігтів.

Але якщо ви хочете, щоб ваші нігті виглядали досконало, не забувайте про декор. Magic Powder Pen LS05 зробить ваші нігті блискучими і вистатимуть серед інших. Це спеціальний порошок, який наносять на лак або гель-покриття нігтів. Його дуже легко наносити завдяки спеціальній пенці на кінці пензлика. Після нанесення ви легко може зітратити порошок на нігтях, але вони все одно залишитимуться блискучими і ефектними.

Таким чином, для того, щоб нігті були красивими, не потрібно купувати дорогі засоби. Вистачить купити Global Fashion олівець і Magic Powder Pen LS05, щоб зміцнити нігті зсередини і зробити їх блискучими ззовні. Ви побачите, як ваші нігті стануть ще прекраснішими!