Втирка для нігтів, олівець Global Fashion, Magic Powder Pen LS03

Код продукту: 13501
Залишок на складі: багато
133 ₴
3,10 €
3,33 $
7 купили

Кількість:

7 купили
Характеристика
Характеристика
Перегляди 781
Розміри
Довжина 12.00
Ширина 2.50
Висота 1.70
Відгуків (0)

Виберіть відповідну
кількість зірок

Фото-відгук

Немає відгуків про цей товар.

В сучасному світі зовнішній вигляд став однією з важливих складових успіху. І не менш важливим елементом докладання турботи про свій зовнішній вигляд є догляд за нігтями. І якщо раніше дівчата обходилися без нашарувань, то зараз на ринку представлено багато засобів для дбайливого дотику до нігтів. Один з таких засобів – Magic Powder Pen LS03 від бренду Global Fashion.

Цей олівець чудово підійде для швидкого виправлення невдалих кінчиків нігтів. Завдяки своїй зручній упаковці можливо знайти місце для нього в будь-якій жіночій сумочці. Отже, ви можете коригувати свої нігті протягом дня в будь-якому місці.

Особлива риса Magic Powder Pen LS03 полягає в тому, що в ньому міститься втирка, яка працює як пудра для нігтів. Втирка має дію, що відновлює блиск та здоровий вигляд вашим нігтям. Крім того, втирка допомагає зробити форму нігтів яскравішою та привабливішою.

Як користуватися Magic Powder Pen LS03 від бренду Global Fashion? Це дуже просто! За допомогою олівця щільно зашліфуйте кінчики нігтів, щоб зробити їх рівними. Далі витягніть втирку з олівця та почніть масажними рухами розтирати втирку на нігтях. Після цього дайте осушитися кілька хвилин.

Вточіться в складанні своїх нігтів за допомогою Magic Powder Pen LS03 від бренду Global Fashion та завжди будьте на висоті в будь-який час дня і ночі.