Втирка для нігтів, олівець Global Fashion, Magic Powder Pen HY05

Код продукту: 13493
Залишок на складі: багато
133 ₴
3,09 €
3,38 $
7 купили

Кількість:

7 купили
Характеристика
Характеристика
Перегляди 852
Розміри
Довжина 12.00
Ширина 2.50
Висота 1.70
Відгуків (0)

Виберіть відповідну
кількість зірок

Фото-відгук

Немає відгуків про цей товар.

Втирка для нігтів - це не тільки легкий спосіб надати своїм нігтям красивого декору, але також і універсальний інструмент для догляду за нігтями. І якщо вам потрібна ефективна і зручна втирка для нігтів, то Magic Powder Pen HY05 є прекрасним вибором.

Цей олівець для нігтів Global Fashion має дві прекрасні властивості. По-перше, він дозволяє миттєво додати на нігті будь-який декор, в тому числі й Magic Powder, який дає красиву перлову чи металік поверхню. По-друге, Magic Powder Pen HY05 може бути використаний як звичайний олівець для нігтів, тому що він добре розтушовується і допомагає створювати різні малюнки на нігтях.

Ця втирка для нігтів має гладку консистенцію, яка легко наноситься на нігті. Також він має високу стійкість, що дозволяє забезпечити довготривалу красу вашим нігтям. Виріб підходить для використання як в домашніх умовах, так і в салонах краси.

У загалі, якщо ви шукаєте зручний, ефективний і потрібний інструмент для догляду за нігтями, Magic Powder Pen HY05 є відмінним варіантом для вас. Ви будете задоволені своїми нігтями та зручністю використання.