Втирка для нігтів, олівець Global Fashion, Magic Powder Pen HY02

Код продукту: 13490
Залишок на складі: багато
133 ₴
3,09 €
3,33 $
3 купили

Кількість:

3 купили
Характеристика
Характеристика
Перегляди 762
Розміри
Довжина 12.00
Ширина 2.50
Висота 1.70
Відгуків (0)

Виберіть відповідну
кількість зірок

Фото-відгук

Немає відгуків про цей товар.

Завжди мріяли про гладенькі і доглянуті нігті, але не знали, як це зробити? Ми раді вам допомогти і розповісти про найпопулярніші засоби в універсумі манікюру. Сьогодні розглянемо найважливіше – Magic Powder, Global Fashion олівець і втирку для нігтів.

Magic Powder потрібен для фіксації нарощувань і штучних нігтів. Він має пудроподібну консистенцію і застосовується у два етапи. Спочатку наносите базове покриття, після чого почергово розподіляєте Magic Powder на нігтях. Коли весь ніготь покритий, обробляєте його фіксатором. Ці процедури гарантують стійкість манікюру на кілька тижнів.

Global Fashion олівець - це майстерність у підході до деталі. Його можна використовувати як для корекції форми і розміру, так і для створення ніжних малюнків на нігтях. Олівець легко наноситься на нігтеву пластину і дозволяє втілити у життя будь-який дизайн.

Втирка для нігтів - фінальний штрих в створенні ідеальної манікюру. Вона забезпечує засипання блиску на поверхню нігтів і надає їм ефект кристалу. Втирка доступна в різних відтінках, тому можна підібрати той, що найкраще підходить до обраного манікюру.

Шукаєте ідеальний спосіб для створення ідеальних нігтів? Спробуйте Magic Powder, Global Fashion олівець і втирку для нігтів, і ви не зможете зупинитися на одній манікюрній ідеї!