Алмазная насадка для кутикулы пламя, синяя насечка торнадо

Код продукту: 13095
Залишок на складі: немає в наявності
30 ₴
0,70 €
0,75 $
(5)
200 купили
(5)
200 купили
Характеристика
Характеристика
Перегляди 975
Розміри
Довжина 1.80
Ширина 1.80
Висота 7.00
Відгуків (1)

Станьте товар

2021-11-05 08:46:41
5

відмінна, брала на пробу. буду замовляти ще

GlobalFashion

Добрий день! Дякуємо Вам за вибір товарів нашої компанії. Ми щиро раді, що Ви отримали позитивні емоції від покупки. Дякуємо за відгук, Ви допомагаєте нам ставати кращими! Бажаємо вдалих покупок і гарного настрою! Додавайте наш бренд в улюблені (просто клікніть на сердечко або "Подобається" в правому верхньому кутку на сторінці бренду), щоб першими отримувати повідомлення про надходження новинок. З повагою, команда Global Fashion. 

Алмазная насадка для кутикулы пламя, синяя насечка торнадо - це інструменти для нарощування і догляду за нігтями, які дуже популярні в сучасному світі. З їх допомогою можна легко виправити форму і розмір нігтів, очистити кутикулу, зробити процедуру манікюру і педикюру ефективнішою і швидшою.

Алмазная насадка - це дуже точний інструмент, який призначений для шліфування і полірування нігтів, а також для видалення кутикули. Він має алмазне напилення, завдяки чому дуже міцний і тривалий в експлуатації. Такий інструмент дуже зручний у використанні, оскільки має невеликий розмір і може застосовуватися як в професійній, так і в домашній освіті.

Синя насечка торнадо - це ще одна дуже популярна насадка для фрезера. Вона має синій колір і гостру зубчасту форму, яка допомагає швидко і ефективно очистити нігтьову пластину від надлишків гелю або акрилу. Цей інструмент надійний і стійкий до зношування, тому його можна використовувати довгий час.

У наш час нарощування нігтів є дуже популярними серед жінок, тому такі інструменти, як Алмазная насадка для кутикулы пламя та синя насечка торнадо, стають дедалі більш популярними і затребуваними. З їх допомогою можна легко доглядати за своїми нігтями, навіть в домашніх умовах, і зберегти їх здоровім і красивими завжди.