Камені Swarovski квадратні, хамелеон 12 шт

Код продукту: 12894
Залишок на складі: багато
120 ₴
2,79 €
3,01 $
20 купили

Кількість:

20 купили
Характеристика
Характеристика
Перегляди 831
Розміри
Довжина 10.00
Ширина 7.50
Висота 0.02
Відгуків (0)

Виберіть відповідну
кількість зірок

Фото-відгук

Немає відгуків про цей товар.

Камені Swarovski квадратні, хамелеон - неперевершений декор для нігтів

Якщо Ви фанат нігтьової індустрії, то точно знаєте, що одним із основних елементів декорування нігтів є камені Сваровскі. Вони дозволяють створити неймовірний ефект «живих» каменів, використовуючи високоякісний блискучий матеріал. Сьогодні ми поговоримо про квадратні камені Сваровскі хамелеон, які дозволяють перетворити звичайний манікюр на справжнє діамантове покриття.

Камені Swarovski хамелеон - що це за матеріал?

Камені Сваровскі хамелеон є новинкою у світі нігтьової індустрії. Вони мають особливу хамелеонну фарбування, яка дозволяє матеріалу змінювати колір в залежності від освітлення. Завдяки цьому, Ви можете створювати різні манікюри, які будуть виглядати по-різному в залежності від денного світла або вечірньої лампи.

Камені хамелеон виготовляються продуктивністю близько 1000 каменів на хвилину, після чого вони піддаються обробці та фарбуванню на заводах Сваровскі. Щоб гарантувати якість продукту, камені перевіряються на предмет дефектів та недоліків. 

Як використовувати камені Сваровскі хамелеон в манікюрі?

Для створення стильного та блискучого манікюру з використанням каменів Сваровскі хамелеон, Вам знадобиться підготовлений нігтьовий дизайн, базовий покриття та клей для наклеювання каменів. По-перше, додайте клей на місце, де плануєте прикріпити камінь. Потім візьміть камені хамелеон за допомогою пінцетів та наклейте на нігтьовий покриття.

Варіюйте розташування каменів та колір з фарбуванням, щоб створити неймовірний образ. Можна декорувати каменями всі нігті, а можна використовувати їх як фокусний елемент на окремих деталях манікюру.

Камені Сваровскі хамелеон стануть ідеальним вибором для тих, хто любить створювати оригінальний нігтьовий дизайн та полюбляє енергію, яку створює блискучий декор. Ваші нігти стануть справжнім шедевром за допомогою квадратних каменів хамелеон!