Камені кристал Сваровскі, темно-зелені, розмір мікс

Код продукту: 12881
Залишок на складі: багато
70 ₴
1,63 €
1,75 $
14 купили

Кількість:

14 купили
Характеристика
Характеристика
Перегляди 778
Розміри
Довжина 13.70
Ширина 7.90
Відгуків (0)

Виберіть відповідну
кількість зірок

Фото-відгук

Немає відгуків про цей товар.


Камені кристал Сваровскі – благородні камені з багаторічною історією виробництва. Ці камені мають бездоганну якість, захоплюючу зовнішність і надзвичайну міцність.

Один з найпопулярніших кольорів кристалів Сваровскі – темно-зелений. Цей колір дуже універсальний і підходить для будь-якої випадковості. Кристали Сваровскі завжди привертають увагу своїм незвичайним блиском і виглядають розкішно на будь-якому фоні.

Розмір мікс кристалів Сваровскі дуже зручний для різних видів робіт. Він включає різні форми і розміри, що дозволяє використовувати камені для створення різних декоративних елементів. Виготовлення прикрас з кристалів Сваровскі – це завжди робота на високому рівні.

Кристали Сваровскі в пакеті – це відмінний вибір для тих, хто любить економію при збереженні якості. В такому пакеті ви можете придбати достатню кількість каменів, щоб задовольнити будь-які потреби. Адже кристали Сваровскі не тільки красиві, але ще й дуже міцні і можуть бути використані дуже довго.

Таким чином, кристали Сваровскі темно-зеленого кольору з розміром мікс - це чудовий варіант для тих, хто хоче отримати камені високої якості за доступною ціною. Завдяки своїй неповторній красі і міцності, ці камені стануть натхненням для будь-яких ідей та проектів.