Камені кристал Сваровскі, оливкові, розмір мікс

Код продукту: 12878
Залишок на складі: багато
70 ₴
1,63 €
1,75 $
6 купили

Кількість:

6 купили
Характеристика
Характеристика
Перегляди 764
Розміри
Довжина 13.70
Ширина 7.90
Відгуків (0)

Виберіть відповідну
кількість зірок

Фото-відгук

Немає відгуків про цей товар.

Камені кристал Сваровскі - це магічні кристали, що прикрашають будь-який предмет своєї красою та блиском. Вони стали дуже популярними у світі моди, дизайну та йогоністиків.

Сваровскі - це найбільший в світі виробник кристалів, який має майже 125-річну історію у створенні найвищої якості кристалів. Кристали Сваровскі мають найбільшу чистоту та блиск, що додає своєму виробу ексклюзивності та краси.

Оливкові камені мікс Сваровскі - це колекція прекрасних кристалів різного розміру та форми. Їх можна використовувати як у ювелірному виробництві, так і у дизайні одягу та аксесуарів. Це додасть особливої краси та стилю будь-якому виробу.

Крім того, олівкові камені Сваровскі також можуть використовуватись для нігтьового дизайну. Їх можна нанести як окремо, так і у складних композиціях, що робить манікюр ще більш ефектним та оригінальним.

Камені сваровські розмір мікс - це також прекрасна можливість створити свій власний дизайн. Різноманітні розміри кристалів дають можливість створити неповторний образ та підкреслити вашу індивідуальність.

Отже, камені кристал Сваровскі - це незамінний елемент у створенні модного та ексклюзивного дизайну. Вони додають виробу розкіш та елегантність, що допомагає створити неповторний образ. Рекомендуємо вам випробувати ці ефектні кристали на практиці і переконатися в їхній красі самостійно.