Набір фольги 10 шт (рідкий метал) 05

Код продукту: 12637
Залишок на складі: багато
80 ₴
1,86 €
2,03 $
19 купили

Кількість:

19 купили
Характеристика
Характеристика
Перегляди 892
Розміри
Довжина 12.70
Ширина 10.20
Висота 3.00
Відгуків (0)

Виберіть відповідну
кількість зірок

Фото-відгук

Немає відгуків про цей товар.


Фольга – це дуже популярний матеріал у світі нарощування нігтів та створення дизайну на нігтях. Вона дозволяє створювати незвичайні і оригінальні малюнки, за якими так люблять стежити модні леді. Тому набір фольги у наборі з 10 штук (рідкий метал) 05 буде дуже корисним для майстринь, які займаються нарощуванням нігтів.

Фольга виготовляється з різних матеріалів, а у спеціалізованих магазинах зазвичай зберігається невелика колекція різних видів. Фольга у наборі може бути різних кольорів та відтінків, що дозволяє майстру нарощування нігтів створювати різноманітні композиції та ефекти на пластиночці нігтів.

Набір фольги, який містить 10 штук (рідкий метал) 05 є дуже практичним приладом для будь-якого майстра. Рідкий метал, з якого виготовлена фольга, дає змогу створити дуже дрібні або навпаки затяжні елементи дизайну на нігті. Також, фольга добре тримається на нігті та не шарується після нанесення спеціальної фіксаційної основи.

Набір фольги 10 штук (рідкий метал) 05 – це відмінний варіант для того, щоб експериментувати з різними ефектами на нігтях та прикрасити свої манікюрні творіння. Придбайте такий набір і вам точно будуть що дивувати своїх клієнтів та друзів.