Втирка для нігтів, олівець Global Fashion, Magic Powder Pen TA26

Код продукту: 12361
Залишок на складі: багато
133 ₴
3,10 €
3,33 $
2 купили

Кількість:

2 купили
Характеристика
Характеристика
Перегляди 750
Відгуків (0)

Виберіть відповідну
кількість зірок

Фото-відгук

Немає відгуків про цей товар.

Втирка для нігтів, олівець Global Fashion та Magic Powder Pen TA26 – засоби, які змінюють вигляд і зберігають красу нігтів, додають їм загадковості та оригінальності.

Втирка для нігтів є засобом, який допомагає створити нігті з ефектом «хром», що дуже популярний серед модників. Цей засіб ідеально підходить для покриття як натуральних, так і штучних нігтів. Вона має різні кольори і надає нігтям чудовий блиск.

Олівець Global Fashion - це ще один корисний засіб для догляду за нігтями. Він забезпечує точне і рівномірне нанесення лаку на всю поверхню нігтів. Це дозволяє створювати різноманітні дизайни та розфарбовувати окремі ділянки нігтів. Олівець має високою якість та довговічність.

Magic Powder Pen TA26 - це справжнє чудо засіб для декорування нігтів. Він містить кольорові блискітки, які у кілька разів підсилюють ефект «блиску» нігтів. Завдяки йому можна створити унікальний дизайн нігтів та додати їм святкового настрою.

Отже, якщо ви хочете мати стильні та доглянуті нігті, то втирка для нігтів, олівець Global Fashion та Magic Powder Pen TA26 – це три  засоби, які обов'язково повинні бути в вашій косметичній сумочці. Вони допоможуть вам створити неперевершений дизайн, а збережуть красу та здоров'я вашого манікюру.