Втирка для нігтів, олівець Global Fashion, Magic Powder Pen LS01

Код продукту: 12356
Залишок на складі: багато
133 ₴
3,10 €
3,34 $
(5)
35 купили

Кількість:

(5)
35 купили
Характеристика
Характеристика
Перегляди 956
Розміри
Довжина 12.00
Ширина 2.50
Висота 1.70
Відгуків (1)

Станьте товар

2021-12-23 08:35:40
5

колір не такий, як на картинці, а золотистий

Втирка для нігтів, олівець Global Fashion та Magic Powder Pen LS01 - це незамінні інструменти для створення бездоганного манікюру. Ці продукти допоможуть не тільки надати нігтям красивого вигляду, а й зробити їх міцними та здоровими.

Втирки для нігтів - це розчин у вигляді порошку, який містить корисні речовини для нігтів. Цей продукт збагачує нігтьову пластину необхідними нутрієнтами, які покращують її структуру та стан.

Олівець Global Fashion допоможе вам без проблем підібрати кольори та декор для свого манікюру. Завдяки м'якій текстурі олівця, ви можете створювати неймовірно точні і детальні малюнки на нігтях. Будь-який манікюр стає особливим та неповторним завдяки олівцю Global Fashion.

Magic Powder Pen LS01 - це порошок з блискітками, який включає в себе всі необхідні речовини для зміцнення та затвердіння нігтьової пластини. Завдяки новітній технології застосування, Magic Powder Pen одночасно зміцнює та додає блиск на ваші нігті. Результат - супер-міцні та блискучі нігті.

Отже, якщо ви бажаєте дбати про свої нігті, збільшити їх міцність та надати їм красивого вигляду, то втирки для нігтів, олівець Global Fashion та Magic Powder Pen LS01 - це саме те, що вам потрібно. Вони стануть незамінними помічниками в створенні бездоганної манікюру, який приверне до вас увагу інших.