Набор бафов для шлифовки ногтей 40 шт., овал

Код продукту: 12098
Залишок на складі: немає в наявності
128 купили
Характеристика
Характеристика
Перегляди 4
Розміри
Довжина 185.00
Ширина 13.00
Висота 2.00
Відгуків (0)

Виберіть відповідну
кількість зірок

Фото-відгук

Немає відгуків про цей товар.

Набір бафів для шліфування нігтів є необхідним інструментом для тих, хто наравні з природою дуже ентузіазмується доглядом за своїми руками та нігтями. Він складається з сорока овальних бафів, які допоможуть швидко та ретельно придати Вашим нігтям бажаний вигляд. 

Бафи зроблені з високоякісної абразивної підошви, яка дозволяє вчасно і ефективно забезпечити необхідний рівень шліфування. Форма овалу робить їх зручними та простими у використанні. Ви зможете без зусиль шліфувати, полірувати та формувати свої нігті в будь-який час. 

Ці бафи відрізняються якісною виготовленням та зносостійкістю, що забезпечить довгий термін їх використання. Набір також містить багато запасних бафів, що дозволяє міняти старі на нові та продовжувати використання набору. 

Загалом, набір бафів для шліфування нігтів є необхідним інструментом для тих, хто піклується про своє здоров'я і красу. Ці бафи допоможуть Вам зберегти свої нігті здоровими, гарними та доглянутими. Тож, не вагаючись, обирайте набір бафів для шліфування нігтів, щоб відчувати себе дивовижною та чарівною кожен день!